У початок

«Укрнафта» отримала додатковий дебіт в 138 тонн нафти на добу

«Укрнафта» отримала додатковий дебіт в 138 тонн нафти на добу після проведення заходів з інтенсифікації видобутку на одному з західних родовищ.

«Це +24% від видобутку всього нафтогазовидобувного управління «Бориславнафтогаз», — повідомляє прес-служба підприємства.

Зокрема було оброблено 7 свердловин — проведено 6 кислотних гідророзривів і одну кислотну обробку. 5 із 7 операцій виконано за 13 днів.

Найуспішніша свердловина має приріст 47 тонн нафти на добу і зараз її добовий дебіт становить 61 тонну нафти на добу.

«Все це — результат роботи спеціалістів управління підвищення нафтовіддачі департаменту розробки родовищ, департаменту видобутку і технологій, Науково-дослідного і проєктного інституту та управління нафтопромислового сервісу. Нафтовики розробили план робіт і втілили його в життя», — зазначили в компанії.

Як повідомляв enkorr раніше, у лютому цього року «Укрнафта» почала спорудження нової похило-скерованої свердловини на північному сході України.

Видання також писало, що «Укрнафта» за три роки пробурить 160 свердловин і бічних стовбурів. При цьому вже на 2024 рік компанія планує почати будівництво 30 нових свердловин.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти