У початок

Вболіваємо за Україну: Unimot запрошує на матч Євро-2024!

Найбільший польський приватний енерготрейдер Unimot виступить генеральним партнером конференції Petroleum Ukraine 2024.

«Ми познайомились з Unimot ще до широкомасштабної війни й були приємно здивовані активністю та ініціативністю компанії щодо побудови українсько-польських зав’язків. Свою позицію Адам Сікорський і його команда продемонстрували сповна, коли на початку 2022 року до нас прийшла біда, – каже директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн. – Вони зробили колосальний внесок у стабілізацію українського ринку, а паралельно стали фактично співорганізаторами наших варшавських конференцій. Цю допомогу важко переоцінити».

2022 року в рамках конференції Fuel for Ukraine було організовано екскурсію на один із найбільших автозаправних комплексів AVIA у передмісті Варшави, а цього року учасників конференції запрошено до міста Пйотркува-Трибунальського, де розташовано термінал Unimot, одне з найсучасніших паливних сховищ у Східній Європі.

Оскільки візит заплановано на 17 червня, день футбольного матчу Україна-Румунія на Євро-2024, компанія запрошує делегатів на перегляд в одному з закладів Пйотркува-Трибунальського.

«Наші українські контрагенти заочно знайомі з паливним терміналом у Пйотркуві-Трибунальському, а тепер є змога побачити його наживо. Та й з багатьма трейдерами ми спілкуємося лише телефоном, сподіваюсь, 17 червня познайомимося особисто, та ще й у такій дружній атмосфері», – каже заступник експортного відділу Unimot Євген Поспєлов.

Unimot S.A. — польський енергетичний концерн, найбільший у країні приватний трейдер нафтопродуктів. Компанія також займається трейдингом газу, електроенергії, біопалива.

З березня 2017 року компанію було зареєстровано на основному ринку Варшавської фондової біржі.

Unimot у Польщі й Україні є провайдером франшизи AVIA Association, яка представлена у 16 країнах світу.

У квітні 2023 року Unimot фіналізував угоду з придбання 100% акцій Lotos Terminale, який складається з дев'яти паливних терміналів загальною поточною потужністю 350 тис. кубометрів. У рамках угоди Unimot Group також придбала асфальтні заводи в Ясло і Чеховіце-Дзедзіце, відокремлені від Lotos Asfalt, разом із відділом продажів, а також десятирічний контракт на постачання асфальтової продукції й сировини для її виробництва Grupa Lotos обсягом до 500 тис. тонн на рік, завдяки чому Unimot Group стане другим за обсягами гравцем на ринку продажу асфальту.

Реєстрацію на Petroleum Ukraine Warsaw 2024 відкрито на сайті Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти