В начало

ZOG закриває одну свою станцію у Запоріжжі

Регіональна мережа автозаправних станцій ZOG («ЗапоріжОйлГруп») з першого травня цього року закриває свою АЗС у Запоріжжі, розташовану на вулиці Космічній, 125. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«У зв’язку із закриттям з 1.05 АЗС по вул. Космічна, 125 повідомляємо, що поряд є ще 2 АЗС ЗОГ: на вул. Чумаченка, 21-б і вул. Східній, 11-а», – йдеться у дописі.

Як повідомив у коментарі enkorr власник мережі Олег Сєровський, станцію закрили тому, що закінчився термін її оренди.

«Власник цієї станції вирішив передати її іншій мережі АЗС, тому відмовився продовжувати нам оренду, – каже Сєровський. – Враховуючи всі наші втрати за час повномасштабної війни – а це 6 АЗС, які опинилися на окупованій території, плюс одна – в Оріхові, знищена нафтобаза з пальним, вкрадений окупантами бензовоз, – це для нас теж стало черговим ударом, адже загалом за час війни ми втратили 50% наших активів…»

Зі слів Сєровського, наразі можливість для розвитку мережі дуже сумнівна, оскільки «у місті 150 АЗС, дуже сильна конкуренція, й передача цієї станції іншій мережі – теж конкурентна боротьба».

Саме тому у компанії сподіваються на підтримку постійних клієнтів, нагадуючи про те, що поряд є ще 2 АЗС ZOG. «На жаль, вони не в такому хорошому стані, як та, яку ми змушені були закрити, – продовжує очільник ZOG, – але головне – якість пального і обслуговування».

Як зазначили у компанії, усі накопичені раніше бонуси й регулярні знижки, якими користувалися клієнти цієї АЗС, діють на решті автозаправних станцій мережі. Тож у ZOG додали, що працюють і продовжують забезпечувати своїх клієнтів якісним пальним на вигідних умовах.

Наразі це дизпальне, бензин А-95, а також автогаз, які компанія, зі слів Олега Сєровського, доставляє власним транспортом з Румунії.

Довідка enkorr

«ЗапоріжОйлГруп» має роздрібну мережу під брендом ZOG. Наразі мережа оперує шістьма АЗС в місті Запоріжжі, й однією — у Дніпропетровській області.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти