В начало

McDonald's відкриє свій заклад поруч з ОККО в Одесі

ПІІ «Макдональдс Юкрейн Лтд», що розвиває в Україні мережу ресторанів швидкого обслуговування McDonald's, планує розвивати партнерські програми з мережами автозаправних станцій (АЗС), повідомив директор із розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, влітку 2023 року McDonald's відкрив перший заклад поруч із Житомиром, на автотрасі М-06 «Київ-Чоп». Ресторан розташовано поруч з АЗК WOG.

«Це приклад партнерського проєкту, суть якого полягає в тому, що в певній точці на трасі формується весь необхідний комплекс послуг, який потрібен автомобілістам і мандрівникам. Те саме стосується можливості поїсти. Це не конкуренція, а доповнення одне одного і можливість вибору для відвідувачів. Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, у містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald's у зв'язці з АЗС на ключових трасах», — повідомив Стефурак.

Водночас він наголосив, що жоден із ключових гравців або мереж заправок не має ексклюзивного права роботи з McDonald's.

«Ми орієнтуємося винятково на локацію і зважуємо, наскільки вона відповідає нашим вимогам. Звичайно, перш за все ми працюємо з ключовими гравцями. Це компанія WOG, яку ви назвали, і ми вже співпрацюємо з компанією KLO. А зараз триває будівництво нашого закладу поруч із заправною станцією ОККО в Одесі, але цей ресторан буде розташовано у місті, а не на трасі», — повідомив Стефурак.

Такі проєкти не експериментальними, а частина опрацьованої стратегії, що визначає, в яких місцях буде доцільним побудувати новий McDonald's.

«Ми відкриті до співпраці з різними партнерами, адже для нас ключовою була і залишається локація», — повідомив директор із розвитку мережі.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти