У початок

На Херсонщині росіяни поцілили в АЗС

У Херсонській області російські війська обстріляли автозаправну станцію. Про це повідомляється на сторінці Херсонської обласної державної адміністрації у мережі Facebook.

Як зазначається у дописі, в області російські війська обстріляли житлові квартали, пошкодивши багатоповерховий будинок, 14 приватних будинків, об'єкти критичної інфраструктури, адміністративну будівлю, автозаправну станцію, господарські будівлі, гараж, приватні автомобілі й газопроводи, внаслідок чого одна людина загинула, ще 5 отримали поранення.

Зі слів голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна на телеграм-каналі, було зафіксовано «влучання в об’єкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю, автозаправну станцію, господарські споруди, гараж, приватні автомобілі й газогони.

Як повідомляв enkorr раніше, на початку квітня окупанти обстріляли Червоногригорівську громаду Дніпропетровської області, внаслідок цього пошкоджено АЗС. Також 10 квітня увечері в Одеській області через російський обстріл спалахнула автозаправна станція.

Видання писало й про те, що у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти», в Охтирському районі Сумської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу зруйновано автозаправну станцію.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти