В начало

«Укрбургаз» у квітні встановив новий рекорд з буріння

Бурове управління «Укрбургаз» встановило у квітні історичний рекорд місячної проходки – понад 40 тис. м. Про це повідомляє група «Нафтогаз» на своєму сайті.  

«БУ «Укрбургаз» б’є рекорди з проходки, пробуривши у квітні 2024 року 40 тис. 059 м. Цей показник на 24% перевищив максимальне історичне досягнення з проходки (32 тис. 423 м) протягом одного місяця, встановлене в листопаді 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рекордних показників вдалося досягти завдяки злагодженій командній роботі і якісному плануванню, швидкому будівництву бурових майданчиків (у березні було побудовано 12, з них 4 – ресурсами «Укрбургазу»), прискореній роботі з мобілізації обладнання й монтажу бурових верстатів та чіткому розподілу автоспецтехніки для пришвидшення початку буріння 9-ти свердловин.

«Попри війну ми продовжуємо бурити нові свердловини, нарощувати видобуток газу, заповнювати підземні сховища й загалом працюємо над збільшенням виробничих показників», – зазначив очільник «Нафтогазу» Олексій Чернишов.

Зі слів керівника «Укргазвидобування» Олега Толмачова, пришвидшення буріння напряму пов’язане з покращенням показників із видобутку. «Ми вже суттєво підвищили рівень проходки. Цього року плануємо пробурити 365 тис. м», – підсумував він.

Нагадаємо, УГВ на 12% збільшило видобуток газу в І кварталі 2024-го порівняно з аналогічним періодом торік.

Як писав раніше enkorr, нещодавно УГВ ввело в експлуатацію свердловину з добовим дебітом 140 тис. куб. м. Це – п’ята нова високопродуктивна свердловина від початку цього року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти