В начало

Marathon Oil трохи перевершує оцінки прибутку за I квартал завдяки вищим цінам

Нафтогазова компанія Marathon Oil трохи перевершила оцінки прибутку за І квартал, чому сприяло підвищення цін на нафту й скраплений природний газ (СПГ).

Ціни на сиру нафту в кварталі відображали ціни попереднього року, оскільки скорочення видобутку країнами ОПЕК+ компенсувало зниження попиту, допомагаючи таким виробникам нафти, як Marathon Oil.

Х'юстонська компанія повідомила, що середня ціна на сиру нафту й конденсат у Сполучених Штатах зросла приблизно на 1%, до $75,39 за барель, а міжнародна ціна зросла на 5,6%, до $61,86 за барель.

«Ми залишаємося на шляху до виконання програми до 2024 року, яка забезпечує найкраще в секторі поєднання вільного грошового потоку, ефективності капіталу й прибутку акціонерів», — сказав генеральний директор Лі Тіллман.

Квартальний видобуток нафти впав на 2,7%, до 181 тис. барелів на день (б/д) порівняно з роком раніше.

Компанія заявила, що січневі зимові шторми негативно вплинули на її квартальне виробництво на 4 тис. б/д, причому вплив зосереджено в основному на Баккені.

Компанія заявила, що її середня реалізована ціна на природний газ, що продається як СПГ, становила $7,21 за млн куб. футів (mmcf) у звітному кварталі.

Згідно з даними LSEG, компанія повідомила про скоригований прибуток у 55 центів на акцію за квартал, що закінчився 31 березня, порівняно із середньою оцінкою аналітиків у 54 центи на акцію.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти