У початок

WOG передав військовим перших три комплекси БпЛА Ares

Мережа АЗК WOG придбала для військових перших три комплекси БпЛА Ares. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«WOG разом з БФ Dignitas Fund передали перші 3 комплекси БпЛА Ares військовим у межах проєкту «Megaкава донатить на «крила», який реалізується за підтримки медіасервісу MEGOGO», – йдеться у повідомленні.

Другий рік поспіль у цей період WOG спільно з партнерами ініціюють цей проєкт, щоб підтримати Сили оборони безпілотниками, завдяки яким вони зможуть ще ефективніше знищувати ворожі цілі на полі бою, про що enkorr повідомляв раніше.

Як зазначають у WOG, по 1 комплексу БпЛА Ares UAV 54 отримали окрема механізована бригада ім. гетьмана Івана Мазепи, 81 окрема аеромобільна бригада й 31 окрема механізована бригада.

«Завдяки кожному, хто з 1 квітня смакує напої у горнятках MEGA, наші захисники отримують безпілотники і вражають ворога», – написали у прес-службі компанії.

Долучитися до проєкту може будь-хто. Для цього потрібно випити напій у мегагорнятку на WOG до 31 травня цього року – а WOG задонатить з кожного горнятка по 5 грн на закупівлю безпілотників.

Можна також задонатити самостійно – напряму у «Дігнітас»: https://send.monobank.ua/jar/93B8pKzg4x.

Як писав enkorr, мережа АЗК WOG передала третю партію з 250-ти FPV-дронів нашим військовим.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти