У початок

У т.о. Луганську – приліт по нафтобазі й газопроводу

У нафтобазу, розташовану в межах тимчасово окупованого Луганська, вчора ввечері був приліт, спалахнула сильна пожежа. Інформація про це з’явилась у росЗМІ й на телеграм-каналах.

«…обстріляли нафтобазу, розташовану в межах міста. На місці працюють співробітники МНС. Наразі основне завдання – загасити пожежу», – йдеться у повідомленні у телеграм-каналі гауляйтера «ЛНР» лєоніда пасєчніка.

П'ятеро співробітників нафтобази, за попередніми даними, постраждали внаслідок удару у вівторок увечері, повідомив пасєчнік.

З його слів, також через обстріл пошкоджено лінії електропередачі, будинки в районі нафтобази частково знеструмлено.

«Горить газопровід високого тиску. До гасіння пожежі залучено всі луганські підрозділи МНС. Їхнє головне завдання зараз – не допустити поширення вогню. Усі необхідні заходи для ліквідації наслідків обстрілу на цю мить вжито», – повідомив голова окупаційної влади.

Днем раніше, 6 травня, безпілотник атакував склад палива на залізничній станції в лісках у рф.

Як пише російський телеграм-канал Baza, сліди удару БпЛА виявили вранці 6 травня. При денному обході охоронці бази палива на станції «Ліски» у воронезькій області помітили уламки безпілотника літакового типу і вм'ятину на цистерні з паливом зі слідами горіння.

Як писав enkorr раніше, українські війська систематично б'ють по нафтопереробних об'єктах російських загарбників. На початку квітня повідомлялося, що такі атаки вже могли вивести з ладу понад 15% їхніх потужностей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти