У початок

OKKO пригостила захисників понад 5,2 млн напоїв і 3 млн хотдогів

Від початку повномасштабного вторгнення мережа АЗК ОККО безкоштовно відпустила українським військовим більш як 5,2 млн чашок кави/чаю і понад 3 млн хотдогів. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Цифри зроблених кав і хотдогів для захисників і захисниць збільшуються, – зазначили у прес-службі мережі ОККО. – А ми радо пригощатимемо і надалі на прифронтових АЗК».

На цей час у межах ініціативи «Зігріваємо захисників», яка стартувала ще в березні 2022 року, військових зігріли 5 245 090 чашок чаю/кави і 3 031 359 хотдогів.

Станом на лютий цього року, як писав enkorr, це було 4 466 288 порцій кави/чаю й 2 726 670 хотдогів.

Як відомо, акція діє на 56 АЗК Дніпропетровської (частина АЗК), Донецької (всі відкриті АЗК), Запорізької (всі відкриті АЗК), Миколаївської (частина АЗК), Сумської (всі відкриті АЗК), Харківської (всі відкриті АЗК), Чернігівської (тільки АЗК №77, с. Городище) і Херсонської (всі відкриті АЗК) областей.

До неї може долучитися кожен охочий і теж «підвісити» гаряченьке для військовослужбовців. Зробити це можна двома шляхами: сказати про свій намір на касі або через застосунок Fishka у розділі «Благодійність», перерахувавши довільну кількість балів на напої і хотдоги для захисників.

Як повідомляв enkorr, ОККО посіла місце у першій десятці компаній, які допомагають силам оборони з початку повномасштабного вторгнення, й перше серед операторів ринку нафтопродуктів. Внесок мережі — понад 1,4 млрд грн.

Також спільно з фондом «Повернись живим» мережа реалізувала два етапи проєкту «Око за Око», перераховуючи 1 грн з кожного літра фірмового пального Pulls. Сумарно було зібрано 725 млн грн. Наразі проходить третій етап проєкту, мета якого – збір 500 млн грн на 10 «Пульстронів» – комплексів розвідки й ураження – для десантно-штурмових військ.

Видання писало, що вже накопичили 100 млн грн на два «Пульстрони», перший з яких поїхав на фронт.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти