У початок

AMIC ENERGY дебютує на Petroleum Ukraine у Варшаві

Міжнародна компанія AMIC ENERGY виступить партнером конференції з питань розвитку українського ринку нафтопродуктів Petroleum Ukraine 2024, яка відбудеться у Варшаві 18 червня.

«AMIC ENERGY присутня не тільки на ринку України, а й Польщі, Литви, Латвії та Австрії. Тобто в країнах, які безпосередньо беруть активну участь у забезпеченні України пальним після кардинальної перебудови ринку внаслідок російської агресії. Відповідно ми маємо бути на Petroleum Ukraine», – заявив Аудрис Стропус, генеральний директор «АМІК Україна».

Раніше інтернаціональна делегація топменеджерів AMIC ENERGY була постійним учасником заходів Консалтингової групи «А-95» у Польщі: Fuel for Ukraine 2022 і Petroleum Ukraine 2023.

«Деяких топів AMIC ENERGY ми знаємо понад 20 років, це професіонали галузі, які багато зробили для розбудови українського паливного ринку. Йдеться як про допомогу у розробці нормативних актів, так і про диверсифікацію постачань нафтопродуктів. Ми дуже раді новому спільному проєкту з цією командою», – каже Сергій Куюн, директор Консалтингової групи «А-95», яка є організатором Petroleum Ukraine. Він також зазначив, що, на відміну від багатьох іноземних компаній, «АМІК Україна» активно долучилась до допомоги українському війську.

Перша закордонна конференція «А-95» під назвою Fuel for Ukraine відбулася у Варшаві у червні 2022 року і стала одним із чинників пришвидшення виходу українського ринку з гострої кризи постачань нафтопродуктів, спровокованої російською агресією.

2023 року варшавський форум зібрав 230 делегатів із 21-ї країни Європи, Азії й Америки. Участь узяли представники OMV, Shell, Vitol, Marathon Petroleum, Unimot, PKN Orlen, Pern, Bulmarket, Element Alpha, Hellenic Petroleum, Slovnaft, Euronova Energies, Gaspol, Eco Fuel Trading та інші. Український ринок традиційно представляли всі великі трейдингові компанії, серед яких «Укрнафта», ОККО, WOG, UPG, KLO, «Альянс Енерго Трейд», «АМІК Україна», Socar Energy Ukraine.

Реєстрацію на Petroleum Ukraine Warsaw 2024 відкрито на сайті Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти